Contacteer ons

Contact Persoon : VIVI

Telefoonnummer : 18124796596

WhatsApp : +18124796596

Free call

KENT U DE FUNCTIE VAN ULTRAVIOLETTE STRALEN

May 19, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over KENT U DE FUNCTIE VAN ULTRAVIOLETTE STRALEN
UVA-band, golflengte 320 ~ 400 NM (NM), dat ook als lange het effect van de golf zwarte vlek ultraviolet wordt bekend. Het is zeer doordringend en kan meest transparante glas en plastiek doordringen. Meer dan 98 percent van de UVA-straling in zonlicht doordringt de ozonlaag en betrekt om het aardoppervlak te bereiken. UVA kan de dermis, het beschadigen elastiek en collageenvezels en het looien van van de huid bereiken onze huid. De golflengte van 360 nanometer(nm) van het ultraviolette licht van UVA is met de optisch actieve reactiekromme in overeenstemming van insecten, en kan worden gebruikt om de lampen van de insectval te maken. UVA van golflengte van 300-420 NM kan door de speciale gekleurde glazen buis overgaan die volledig van zichtbaar licht wordt afgesneden, en zendt slechts dichtbijgelegen-ultraviolet licht uit dat op 365 NM wordt gericht, die voor ertsidentificatie, stadiumdecoratie, geldinspectie en andere plaatsen kunnen worden gebruikt.
 
 
UVB-band, golflengte 275 ~ 320 NM (NM), dat ook als middelgrote golferythema effect ultraviolet wordt bekend. De middelgrote penetratie, zijn korter golflengtedeel zal door het transparante glas worden geabsorbeerd, bevat de zon uvb meestal geabsorbeerd door de ozonlaag, minder dan 2% het aardoppervlak kan bereiken, in de zomer en de middag bijzonder sterk zal zijn. UVB-de ultraviolette straal heeft erythema effect aan het menselijke lichaam, kan de vorming van minerale metabolisme en vitamine D in het lichaam bevorderen, maar straling op lange termijn of de bovenmatige kan de huid gelooid maken, en roodheid veroorzaken en zwellend schilfer af. De ultraviolette gezondheidslamp en de lamp van de installatiegroei worden gemaakt van speciaal violet glas (geen licht onder 254 nanometers) en fosfoor met een piek dichtbij 300 nanometers (nm).
 
 
UVC band, golflengte 200 ~ 275 nanometer (nm), dat ook als het korte ultraviolet van de golfsterilisatie wordt bekend. Het heeft de zwakste penetratie, onbekwaam om het grootste deel van het transparante glas en het plastiek te doordringen. De korte golf ultraviolette straling in zonlicht wordt bijna helemaal geabsorbeerd door de ozonlaag. Het kwaad van korte golf ultraviolette straal aan menselijk lichaam is zeer groot, bestraalt de korte tijd kan de huid branden, intensiteit op lange termijn of bestraalt de hoge nog kan huidkanker veroorzaken. Welke ultraviolette straal een te sturen lamp steriliseert zijn UVC plotseling golf ultraviolette straal.
 
 
UVD-band, golflengte 100 ~ 200 NM (NM), dat ook als vacuümultraviolet wordt bekend.
 
 
De uvgolflengte van zonlicht is over het algemeen verdeeld in long-wave UVA, middelgroot-golflengte UVB en UVC korte golf, waaronder UVA de oppervlakte over 95%, UVB over 5%-2% en UVC bijna 0% bereikt.
 
 
Onlangs, onderzoekinstituut van de technologie van Japan maakte het industriële leiden met het sterilisatieeffect van ultraviolet licht. Men rapporteert dat de belangrijkste sterilisatiemethodes sterilisatie op hoge temperatuur, chemische sterilisatie, ultraviolette sterilisatie hebben. Onder deze sterilisatiemethodes, is de ultraviolette sterilisatie van kwiklamp een belangrijke sterilisatiemethode. De ultraviolette sterilisatie is niet alleen efficiënt voor hittebestendige bacteriën, en daar is geen chemische bijwerking van sterilisatie, kan direct op DNA van bacteriën handelen om zijn proliferatie te remmen. In het bijzonder, DNA-is de absorptiegolflengte van ongeveer 260 nanometer licht, bactericidal effect duidelijk. Momenteel, zijn de meeste gebruikte sterilisatiemethodes lagedrukkwiklampen die het ultraviolette licht van de 256 nanometergolflengte uitzenden. Maar als het kwik lekt, kan het schade aan het milieu veroorzaken. Bovendien is het materiaal van de kwiklamp zelf ook zeer groot volume, daarom vereist de markt de ontwikkeling van het gebruik van kwik, lichte en eenvoudige ultraviolette sterilisatiemateriaal.
 
 
Vergeleken met de kwik steriliserende lamp, heeft de LEIDENE ultraviolette lamp die door het industriële onderzoekinstituut van technologie van Japan wordt uitgevonden de voordelen van minder machtsconsumptie, hoge veiligheid en kleine grootte. Onderzoeksteam leiden door satoshiyamazaki en junichimakino van heeft het instituut met succes een bijna praktische diamantleiden met een lichtgevende macht van 0,3 mw door de wijziging van de kwaliteit van kunstmatige diamanten en de verbetering van elektronische apparaten ontwikkeld. Het team gebruikte kunstmatige diamanten om een 0,5 millimeterdiameterleiden te maken, die het dienblad met ultraviolet licht bestraalden om de dood van e. te bevestigen coli. De stralingsafstand is 2 mm en de stralingswaaier is 1 cm. In de toekomst, is het onderzoeksteam van plan om de luminescentieintensiteit van elektronische apparaten te verbeteren om het effect van korte tijdsterilisatie te verifiëren, om het op mondelinge sterilisatie en vaatwerksterilisatie zo spoedig mogelijk toe te passen.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales3@deli-ic.com
+18124796596
18124796596
hkdeli881