Contacteer ons

Contact Persoon : VIVI

Telefoonnummer : 18124796596

WhatsApp : +18124796596

Free call
Profiel QC

De DELICATESSENWINKEL biedt slechts aan de Spaander van de nieuwe en goede kwaliteitscomponent. wij hebben ons eigen QC personeel. elke partij zal zorgvuldige test doen alvorens de levering alle goederen in goede staat ervoor zorgt.

 

Bijvoorbeeld,

 

Proces van mislukkingsanalyse

 

Achtergrondcontrole -- includingFailurefenomeen, Mislukkingsmilieu, Mislukkingsstadium (Fasen van ontwerp, het zuiveren, het testen, vroege toepassing, tussentijdse toepassing, enz.), Mislukkingsaandeel, Historische gegevens, enz.

 

Het niet-destructieve Testen -- als Röntgenstraalfluoroscopy, aftasten c-SAM, CT aftasten, Elektroprestatietest, de Morfologie, Lokale samenstellingsanalyse, enz.

 

Vernietigende Analyse -- als DE-GLB, LIEGT de Dwarsdoorsnede, Sondetest, Thermische prestatietest, de analyse van de Lichaamssamenstelling, Mechanische gedragstest, enz.

 

Analyse van het Gebruiken van Voorwaarden -- met inbegrip van analyse van structureel, werktuigkundigen, thermische analyse, milieuvoorwaarden, beperkingen, enz.

 

Simulatie en Controleexperimenten -- volgens het mislukkingsmechanisme, verifieert het experiment van de ontwerpsimulatie, de mislukking.

 

DELI ELECTRONICS TECHNOLOGY CO.,LTD kwaliteitscontrole 0DELI ELECTRONICS TECHNOLOGY CO.,LTD kwaliteitscontrole 1

 

DELI ELECTRONICS TECHNOLOGY CO.,LTD kwaliteitscontrole 2

 

 

 

 

 

 

 

 • DELI ELECTRONICS TECHNOLOGY CO.,LTD
  Standaard: Business Registration Certificate
  Aantal:
  Uitgiftedatum: 2017-11-29
  Vervaldatum: 2018-11-28
  Scope / Range:
  Uitgegeven door:
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales3@deli-ic.com
+18124796596
18124796596
hkdeli881